Damesparfums

Hugo Boss – The Scent for Her

Start je parfum abonnement met: Hugo Boss – The Scent for Her.

Hugo Boss ‘The Scent for Her’ is in 2016 de opvolger van de mannelijke variant ‘The Scent’ uit 2015. Voor dit parfum heeft Hugo Boss geïnspireerd op ‘de kunst van de verleiding’. Een sensueel parfum dat de kunst der verleiding doet ontpoppen. Het bloemige-fruitige in combinatie met rijke gourmand tinten zorgt ervoor dat deze compositie goed aansluit op de moderne parfum-scene. Een trendy gourmand compositie komt veelvuldig terug in de collecties van designerparfum, wat betekent dat de focus ligt op een geraffineerde zoetheid.

Hugo Boss probeert met de honingachtige topnoten van perzik en fresia de aantrekkingskracht tussen mensen te vergroten. Wanneer we dichter bij elkaar komen stimuleert de warme geur van oosterse osmanthus op geraffineerde wijze de verleiding tussen jou en je omgeving. De aanvankelijke lichte eigenschappen van de oosterse bloesem ontwaken gradueel een bedwelmende passie. Tot slot geeft de basisnoot van The Scent for Her een verslavende prikkeling voor de neus. Intens en mystiek.

 

Verwijder selectie
Vanaf: 13.95 / maand
EENVOUD

Altijd en overal het juiste parfum.

Doe wat jou gelukkig maakt. Met Scentbar heb jij jouw favoriete geur altijd mee. Klaar om extra te stralen wanneer jij dat wilt. In handige parfumverstuiver in jouw favoriete kleur.

STAPPENPLAN

Hoe werkt Scentbar?

Altijd verzekerd van top service.

Klantenservice

Heb je hulp nodig bij de keuze, het aanmelden of heb je een andere vraag. Wij helpen je graag verder.

contactgegevens

Mijn account

Jouw gegevens en parfum abonnement beheren. Dat doe je allemaal online via Mijn account.

Inloggen

Parfum cadeau geven

Kies 1, 2 of 3 parfums uit en  verras iemand. Het ideale cadeau voor de feestdagen.

kies jouw cadeau