Hoe het werkt.

Een parfum abonnement die bij jou past

Start jouw parfum abonnement met de geur die de eerste maand wilt ontvangen. Kies vervolgens maandelijks je eigen geur uit onze parfum selectie. Wij selecteren voor jou het beste aanbod. De startset & geuren bezorgen we bij jou thuis. En het belangrijkste is: jij hebt het voor het zeggen. Zo kun je eenvoudig gewoon een maand overslaan als het niet uitkomt. Waar je ook zin in hebt, bij Scentbar draait het om jou.

Kies maandelijks jouw favoriete geuren

Elke maand ontvang je van ons een e-mail waarmee je direct een nieuwe geur kan kiezen. We hebben parfums voor iedereen: of je nou graag een frisse, houtige of een bloemig parfum sprayt. En niet onbelangrijk; geheel vrijblijvend op elk gewenst moment stop te zetten.

Flexibiliteit: altijd pauzeren of opzeggen

Scentbar biedt een flexibel lidmaatschap. Dat betekent dat jij het voor het zeggen hebt. Via onze website kun je jouw abonnement gemakkelijk een maand pauzeren of opzeggen, waar je ook bent. Je kunt je lidmaatschap elke maand pauzeren en/of stop zetten. Log in op je computer of neem contact op met onze klantenservice.

Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden

Heb je nog vragen of is iets onduidelijk? Onze klantenservice helpt je graag! Bekijk de ‘laat een bericht achter knop’ of stuur ons een e-mail.