Pssst…13 mei is het weer moederdag! Cadeautje geven? Verras met een persoonlijk cadeau!

Het perfecte cadeau voor moeder

Van alle vrouwen in je leven, verdient je moeder eigenlijk wel het grootste, beste, leukste, en meest originele cadeau, nietwaar? We zijn het vaak niet helemaal eens met haar, we denken maar wat graag dat we alles beter weten, maar zonder moeders zou het land al snel op zijn kop staan. Maar wat geef je nou aan je moeder cadeau wanneer zij zegt dat je helemaal niets moet kopen. Chocolade? Wijn? Bloemen? Parfum!?

Originele gadgets en cadeaus voor moeders

Ja, je leest het goed. Moeders houden ook van persoonlijke en leuke gadgets en cadeaus! Cadeaus voor moeder kunnen meer zijn dan alleen maar lekkere chocolade of leuke bloemen. Wees eens origineel! Je kan natuurlijk een leuk zelfgemaakt en gepersonaliseerd kado maken, of zelf iets lekker bakken als kado voor je moeder, maar niet iedereen heeft de tijd en het talent om hiermee weg te komen. Gelukkig zijn er nog steeds altijd leuke cadeau’s te koop. Top tip: Bedank je moeder met een zelf samengestelde gift set van Scentbar! Het perfecte gepersonaliseerde cadeau waarmee je haar op een leuke manier kennis kan laten maken met de wereld van de parfum, haar kan bedanken op een originele manier, of simpelweg leuke herinneringen kan ophalen met dan ene luchtje.

Wat kun je verwachten?

Alle geur combinaties mogelijk!

      

Onze gift set bestaat uit twee parfumverstuivers (één zwarte en één zilveren) en twee merk parfums (8 ml) naar keuze! Leuk om te geven, geweldig om te krijgen! Een ideaal cadeau voor maar €34,95.

Lukt het je niet om de gift set bij degene te brengen die jij in gedachten hebt? Verras diegene met onze verfrissende gift set op hun deurmat!