Nog meer luchtjes om te ontdekken!

We hebben ontzettend tof nieuws voor jullie. We gaan namelijk meer dan 100 soorten verschillende soorten toevoegen aan ons huidige assortiment! Dit betekent dat je nog veel meer luchtjes kunt ontdekken, zo heb je nog meer kans om echt het luchtje tegen te komen wat precies bij je past. Misschien ken je ons nog niet, misschien ben je toevallig op deze blog belandt. Dat kan natuurlijk, maar laten we jou dan wel even uitleggen wat wij als Scentbar doen en wat onze missie is. Het kan zomaar zijn dat je het zo’n geweldig idee vindt dat je het zelf ook weleens wilt proberen.

 

Wat is Scentbar nu precies?

 

Vrijwel iedere persoon in Nederland doet elke ochtend wel lekker parfum op, of dit nu voor jezelf is of voor je partner, dat maakt natuurlijk niet uit. Parfum zorgt er gewoon voor dat je goed in je vel zit. Je krijg complimentjes van anderen en mensen herkennen je aan een bepaald luchtje. Het enige nadeel van parfum is dat het zo ontzettend duur is. Voor een groot flesje ben je voor de luxere merken al gauw meer dan honderd euro kwijt! Wij van Scentbar hebben hier een oplossing voor. Je krijgt namelijk bij ons iedere maand een andere parfum thuisgestuurd. Zo kun je dus van alles proberen zonder dat je in een keer een smak geld kwijt bent voor een grote fles.

Door het afsluiten van een abonnement heb je dus iedere keer weer een nieuw luchtje om te ontdekken. Op een dag zal je dus ooit een keer een luchtje tegenkomen wat precies bij je past, het lijkt gewoon alsof dat luchtje echt voor je gemaakt is. Wanneer je jouw luchtje gevonden hebt kun je eengrote fles halen. Dit bespaart op de korte en de lange termijn dus een hoop geld. Meer weten over hoe het werkt? Nee dan eens een kijkje op deze pagina.

 

In de brievenbus

 

Het pakketje wordt gewoon naar je opgestuurd. Dit bestaat uit een travelspray verpakking met een inhoud van 90 sprays, dit is genoeg voor 30 dagenongeveer. Zo kun je dus een hele maand voorruit met een enkele verpakking. Als het pakketje op is dan zit de volgende maand er al weer aan te komen, met weer een nieuw luchtje om uit te proberen. Het abonnement is maandelijks opzegbaar, als je het dus toch niks vindt dan kun je er altijd mee stoppen. Een ander voordeel is dat je helemaal geen verzendkosten betaald. En het mooie is dus dat we binnenkort 100 verschillende soorten parfum erbij krijgen. De soorten lopen erg uiteen en het zijn allemaal verschillende merken met ieder hun eigen herkenbare geur. Wil je nu ook het luchtje ontdekken wat perfect bij jou of je partner past? Neem dan eens een kijkje op de website of struin een beetje rond in de blog, hier is namelijk nog veel meer info te vinden.