Ontdek de wereld van de parfum

De wereld van de parfum is een van de mooiste dingen om te leren kennen. Er zijn ontzettend veel luchtjes beschikbaar op de wereld, ieder luchtje is anders per persoon. Het kan alleen erg lastig zijn om dé perfecte parfum voor jou te vinden, vaak kopen mensen gewoon maar een luchtje en gebruiken ze het tot het flesje op is. Dit willen wij de wereld uithelpen, daarom hebben we voor jou de perfecte oplossing gevonden. Wij van Scentbar zorgen ervoor dat je iedere maand een nieuw luchtje krijgt, zo zul je op een dag tegen de ultieme parfum lopen die precies bij je past.

Hoe werkt het?

Parfum is niet een van de goedkopere producten die je kunt kopen. Niets is dan ook vervelender dan dat je een dure parfum koopt die vervolgens niet bij je past. Je houdt zo een hele hoop flesjes open die nooit op zullen gaan. Dit doen wij anders, wij sturen je namelijk iedere maand een ander luchtje op. Dit luchtje is precies genoeg voor een maand, zie het dus als een soort verassing die je elke maand binnen krijgt. Je sluit een abonnement af bij ons en krijgt iedere maand het luchtje in de brievenbus, elke keer een ander.

Waarom zou ik dit doen?

Wij begrijpen dat je je misschien afvraagt: “Waarom zou ik dit doen?”. Een van de meest belangrijke redenen dat je zou moeten kiezen voor Scentbar is het feit dat je zo achter jouw persoonlijke luchtje komt. Iedere parfum ruikt weer anders op iedere persoon, mensen verschillen nu eenmaal. Door iedere maand een nieuw parfum te proberen kun je zien wat je lekker vind en wat niet. Je zult dus vanzelf tegen een soort parfum aanlopen die je helemaal geweldig vindt.

Wat kun je verwachten?

Iedere maand krijg je dus een nieuwe parfum in de bus. Dit luchtje wordt geheel gratis bezorgt, van verzendkosten is dus geen sprake. In het pakket zit een travelspray. Dit is een kleine houder voor het flesje parfum, 3 sprays per dag is genoeg voor 30 dagen. Wanneer het pakketje op is kun je de volgende alweer verwachten. Misschien is het abonnement toch niks voor jou, of misschien heb je je favoriete luchtje al gevonden. Dat is helemaal geen probleem, het abonnement is namelijk heel eenvoudig en simpel op te zeggen. Ben je nu geïnteresseerd en wil je de wereld van de parfum ontdekken? Neem dan eens een kijkje naar het aanbod van Scentbar.